Hemstädning Ystad

Professionell hemstädning med garanti

Hos oss på Städo i Ystad tar vi välstädade hem på högsta allvar. Ett professionellt bemötande, duktiga medarbetare och så naturligtvis nöjda kunder är det som driver oss i vårt dagliga arbete.

Genom att anlita oss för din hemstädning vet du att du får ett resultat av högsta klass och ett hem där du kan ladda batterierna igen efter en hektisk dag.

Sju fördelar med att anlita Städo i Ystad

  • Prova-på-erbjudande den första månaden för 99 kronor/timme efter RUT-avdrag.
  • Fördelaktigt städabonnemang där du kan välja städning med en frekvens som passar dig.
  • Ingen bindningstid vilket garanterar att du inte betalar några onödiga kostnader.
  • Samma person städar ditt hem varje gång. Detta bidrar till ökad trygghet för dig som kund.
  • Ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle hända i hemmet medan vi städar det.
  • Konkurrenskraftiga priser.
  • Du får tid över till annat än att städa.

Prova hemstädning för 99:-/timme*

Så här går det till:

1

Skicka en bokningsförfrågan via Boka-knappen nedan

2

Vi återkopplar till dig inom 24 timmar per telefon och går igenom allt kring din bokning.

3

Städning sker på bokat datum.

En skräddarsydd hemstädningslösning för dig

Att anlita någon för att städa hemmet så att vardagen flyter på smidigare är smart tycker vi. Därför är vi måna om att skapa en skräddarsydd hemstädningslösning för dig som är ny kund. Du berättar vad du söker och vi ser till att det blir verklighet.

Så mycket kostar det att boka städning för hemmet

Vi på Städo i Ystad är proffs på det vi gör. Därför får du alltid ett hem som är städat till högsta standard när du anlitar oss.

Är du kund för första gången får du dessutom ett extra fördelaktigt pris från 99 SEK/timme. Erbjudandet gäller för upp till 4 timmars städning.

Eftersom vi vill att du ska veta vad det kommer att kosta dig i förväg skickar vi alltid en offert inom 24 timmar från det att du gjort en bokningsförfrågan.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag min hemstädning?

Det enklaste sättet för dig som vill boka hemstäd är att använda dig av bokningsformuläret på hemsidan. Självklart kan du också ringa eller mejla oss om du föredrar det istället.

Vad gör jag om jag upptäcker att något gått sönder då ni städat?

Vi är experter på städning och tar alltid hand om våra kunders saker på bästa sätt. Om något mot förmodan ändå skulle ske när vi städar ditt hem får du självklart ersättning genom vår ansvarsförsäkring, förutsatt att det skett på grund av vår oaktsamhet.

Vart vänder jag mig om jag inte är nöjd med hemstädningen?

Vi vill att du ska älska resultatet av vår städning, varje gång. Om du mot förmodan ändå skulle vara missnöjd med något vill vi därför att du hör av dig till oss så att vi omgående kan lösa problemet.

Kontakta oss för att boka hemstädning i Ystad

Nyfiken på att boka en hemstädning? Har du frågor kring hur det går till? Hör av dig till oss på Städo i Ystad så hjälper vi dig. Tveka inte, välkommen att kontakta oss redan idag och få en enklare vardag på köpet.