Hemstädning Göteborg

Bor du i Göteborgsområdet? Är du nyfiken på att boka hemstäd från ett professionellt företag med dedikerade medarbetare? Då är Städo i Göteborg rätt val för dig.

Vi erbjuder hemstädning av högsta kvalitet – på dina villkor. Helt enkelt en möjlighet att få ett välstädat hem, utan att lyfta ett finger.

Sju fördelar med att anlita Städo i Göteborg

  • Vi erbjuder ett prova-på-erbjudande den första månaden för 99 kronor/timme efter RUT-avdrag.
  • Vi har ett fördelaktigt städabonnemang där du kan välja städning med en frekvens som passar dig.
  • Vi har ingen bindningstid vilket garanterar att du inte betalar några onödiga kostnader.
  • Vi låter samma medarbetare städa ditt hem varje gång. Detta bidrar till ökad trygghet för dig som kund.
  • Vi erbjuder en ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle hända i hemmet medan vi städar det.
  • Vi har bra och konkurrenskraftiga priser.
  • Vi ger dig tid till andra och roligare saker än att städa.

Vi skräddarsyr din hemstädning

Vi på Städo i Göteborg tycker att det ska vara enkelt att få hemstädning på dina villkor. Därför skräddarsyr vi en lösning som passar just er familj. En gång i veckan, en gång i månaden eller till och med vid ett enda tillfälle. Oavsett vad du söker hjälper vi er med rätt lösning.

Så mycket kostar det att boka hemstädning

När du anlitar oss på Städo vet du att du alltid får högsta kvalitet på städningen. Är det första gången du provar får du dessutom det extra fördelaktiga priset av upp till 8 timmars städning från 99 SEK/timme.

Kontakta oss med en offertförfrågan så får du alltid svar inom 24 timmar.

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag min hemstädning?

Det lättaste sättet att boka hemstädning är att använda bokningsformuläret på hemsidan. Om det är enklare för dig kan du naturligtvis också boka via telefon eller mejl.

Vad gör jag om jag upptäcker att något gått sönder då ni städat?

Våra medarbetare är noga med att ta väl hand om de saker som finns i kundernas hem. Om olyckan ändå skulle vara framme får du som kund ersättning via vår ansvarsförsäkring som täcker kostnader som uppstått på grund av oaktsamhet från vår sida.

Vart vänder jag mig om jag inte är nöjd med hemstädningen?

Vi garanterar högsta nivå på den städning vi utför i ditt hem. Om du mot förmodan skulle känna dig missnöjd med resultatet är det därför viktigt att du hör av dig till oss så snabbt som möjligt så att vi kan lösa situationen. Att du som är kund hos oss är nöjd är nyckeln till vår framgång.

Kontakta oss för att boka hemstädning i Göteborg

Alla förtjänar ett välstädat hem och vi på Städo i Göteborg gör detta till verklighet oavsett hur du bor och vad du behöver hjälp med.

Genom att anlita proffs för att städa ditt hem kan du fokusera på andra och viktigare saker i livet. Tveka inte. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller för att göra en bokning, redan idag.